Skip to main content

αν μπαρ εξαρχεια

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html
λιμεναρχειο βολου νεα

Με αφορμή μάλιστα δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι η απόφαση είναι ειλημμένη περιορίστηκε να απαντήσει πως «δεν το επιβεβαιώνω».


αποτελεσματα πανελληνιων 2014 κεφαλονια

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάριζε από την Θεσσαλονίκη πως η Νέα Δημοκρατία «θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» δήλωση που από πολλούς ερμηνεύθηκε ως πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.


Κορυφαίο στέλεχος της Πειραιώς, μιλώντας σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα στο CNN Greece μετέφερε την απόφαση – όπως ειπώθηκε – να μην χαθεί ένα πολύτιμο όπλο στην παρούσα συγκυρία από την στιγμή που δεν θα έχει καμία τύχη.


αν μπαρ εξαρχεια

Δεν έκρυψε και την ανησυχία του πως μια τέτοια επιλογή θα έδινε πόντους στους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο. «Η δήλωση του πως θα στηρίξει πρόταση δυσπιστίας για τη Μακεδονία δεν είναι ειλικρινής. Άλλωστε έχει πει κατά το παρελθόν ότι θα το κάνει μόνο αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεχθεί τους δικούς του όρους. Δεν είναι λοιπόν δυνατό να διαπραγματευτούμε με εκείνον που μπορούσε να έχει ρίξει εγκαίρως την κυβέρνηση αλλά δεν το έπραξε» εξήγησε.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CNN Greece ο μεγαλύτερος φόβος της Πειραιώς δεν είναι να μην περάσει η πρόταση δυσπιστίας αλλά να βγει ισχυρότερος από αυτή τη διαδικασία ο Αλέξης Τσίπρας. Ακόμα και αν ο Πάνος Καμμένος την υπερψήφιζε δεν θα έπρατταν το ίδιο οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Ζουράρις. Άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με δεδομένο πως έχει ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών όπως και οι Στ. Θεοδωράκης, Γ. Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης. Οι τέσσερις τελευταίοι είχαν καταψηφίσει την κυβέρνηση στην διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης ενώ ο πρόεδρος του Ποταμιού σε δηλώσεις του δήλωσε πως θα υπερψηφίσει.


«Είναι προτιμότερο να μην κάψουμε ένα πολύτιμο χαρτί τώρα και να επιτρέψουμε στον Αλέξη Τσίπρα να κινείται χωρίς έλεγχο για τους επόμενους έξι μήνες» συμπλήρωσε ο συνομιλητής μας παρουσιάζοντας άλλο ένα σημείο που προβληματίζει.


«Θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε συνεπείς του λόγου μας και να φέρουμε τους βουλευτές αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και την συνείδησή τους. Δεν υπάρχει καμία απόφαση μέχρι αυτή την στιγμή. Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα το πρωί» απάντησε ερωτώμενος σχετικά, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.



αν μπαρ εξαρχεια
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https