Skip to main content

ζωγραφικη disney για παιδια

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
παιχνιδια με ραλι 123

Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας προβλέπει, μεταξύ άλλων, σημαντικούς περιορισμούς στον εφοδιασμό της Βόρεια Κορέας με πετρέλαιο και αέριο, τα οποία κατά κύριο λόγο η χώρα προμηθεύεται από την Κίνα.


Η υιοθέτηση της απόφασης αυτής σηματοδοτεί την επιβολή του 8ου γύρου κυρώσεων σε βάρος της Πιονγκγιάνγκ, εξαιτίας της νέας δοκιμής—της έκτης κατά σειρά—ενός πυρηνικού όπλου, στην οποία προχώρησε την 3η Σεπτεμβρίου. Το κείμενο που υιοθετήθηκε καταρτίστηκε και τέθηκε σε ψηφοφορία από τις ΗΠΑ.


Πέραν της επιβολής περιορισμών στις βορειοκορεατικές εισαγωγές πετρελαίου και αερίου, απαγορεύθηκαν επίσης οι εξαγωγές προϊόντων υφαντουργίας από την Πιονγκγιάνγκ. Τα προϊόντα αυτά αποτέλεσαν τη δεύτερη σημαντικότερη πηγή συναλλάγματος μετά τον άνθρακα και άλλα ορυκτά για τη Βόρεια Κορέα το 2016, καθώς η αξία των εξαγωγών της ανήλθε σε 752 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Υπηρεσία Προώθησης του Εμπορίου και των Επενδύσεων στην Κορέα. Σχεδόν το 80% των προϊόντων αυτών κατέληξε στην Κίνα.


μικης θεοδωρακης ηρωδειο εισητηρια

Η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι τόνισε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας ότι η Ουάσινγκτον δεν θέλει πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα και πρόσθεσε ότι η Πιονγκγιάνγκ «δεν έχει ακόμη περάσει το σημείο μετά το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή».


ζωγραφικη disney για παιδια

2017 09 11T234029Z 1826452679 RC12D91D7560 RTRMADP 3 NORTHKOREA USA UN
Η πρέσβης των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ/Πηγή:REUTERS/Stephanie Keith



«Εάν συμφωνήσει να σταματήσει το πυρηνικό της πρόγραμμα μπορεί να επιδιώξει ένα καλύτερο μέλλον. Αν αποδείξει ότι μπορεί να ζει ειρηνικά, ο κόσμος θα ζήσει ειρηνικά μαζί της», συνέχισε η Χέιλι. «Η σημερινή απόφαση δεν θα είχε υιοθετηθεί χωρίς την ισχυρή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον πρόεδρο (των ΗΠΑ Ντόναλντ) Τραμπ και τον πρόεδρο της Κίνας Σι (Τζινπίνγκ)», συμπλήρωσε η αμερικανίδα πρέσβης.



Για τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, η απόφαση που υιοθετήθηκε είναι «ισχυρή», «ισορροπημένη» κι επιτρέπει στον ΟΗΕ να επιδείξει «ενότητα» και «αποφασιστικότητα». Η πρώτη εκδοχή του κειμένου τροποποιήθηκε από τις ΗΠΑ: ενώ αρχικά προέβλεπε απόλυτο εμπάργκο στις πωλήσεις πετρελαίου, τώρα τις περιορίζει στα 500.000 βαρέλια για τρεις μήνες από 1ης Οκτωβρίου και στα 2 εκατομμύρια βαρέλια από 1ης Ιανουαρίου και για μια περίοδο 12 μηνών. Αυτό σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας σηματοδοτεί μια μείωση κατά 10% των πετρελαϊκών προϊόντων που θα διαθέτει η Πιονγκγιάνγκ.


2017 09 11T234623Z 231965346 RC1E25A417E0 RTRMADP 3 NORTHKOREA USA UN
Ο πρέσβης της Κίνας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ/ Πηγή: REUTERS/Stephanie Keith


Ο πρεσβευτής της Κίνας στον ΟΗΕ Λιου Τζιεγί προέτρεψε από την πλευρά του τη Βόρεια Κορέα να «πάρει σοβαρά την προσδοκία και τη βούληση της διεθνούς κοινότητας» να τερματίσει τα προγράμματά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων, ενώ κάλεσε όλα τα μέρη να παραμείνουν «ψύχραιμα» και να μην προκαλούν εντάσεις.


Ο Λιου σημείωσε ότι θα πρέπει να ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, «μάλλον σύντομα παρά αργότερα». Η Κίνα και η Ρωσία είχαν προτείνει να προστεθεί μια παράγραφος που προέβλεπε την ταυτόχρονη αναστολή των πυρηνικών και πυραυλικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας και των κοινών στρατιωτικών γυμνασίων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας.



«Νομίζουμε ότι είναι μεγάλο λάθος το ότι υποτιμάται αυτή η πρωτοβουλία της Ρωσίας και της Κίνας. Παραμένει στο τραπέζι στο Συμβούλιο Ασφαλείας και θα επιμείνουμε να εξεταστεί», σημείωσε ο ρώσος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια.



Η Χέιλι αποκάλεσε προσβλητική την πρόταση αυτή.


2017 09 11T235627Z 1987520993 RC1A3359E5E0 RTRMADP 3 NORTHKOREA USA UN
Πηγή: REUTERS/Stephanie Keith



ζωγραφικη disney για παιδια
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https