Skip to main content

ο θανατος του λιαντινη

Η υπόθεση της διπλής δολοφονίας με συμβόλαιο θανάτου του ζευγαριού στο Περιστέρι μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, είχε προκαλέσει σοκ. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το CNN Greece οι πληρωμένοι δολοφόνοι έφτασαν στο σημείο να σκοτώσουν δυο ανθρώπους για μόλις 300 ευρώ, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχαν πει ότι το συμβόλαιο θανάτου ήταν για 30.000 ευρώ.


Την ανατριχιαστική αποκάλυψη που δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, έδωσε ο ίδιος ο εκτελεστής με την κατάθεσή του που ομολογεί ότι για μόλις 300 ευρώ σκότωσε τον άνδρα και τη γυναίκα.


Το CNN Greece παρουσιάζει την κατάθεση του.


σουφλε με γαλοπουλα


«Κάποια στιγμή ο Μ......και ο L.....άρχισαν να μου λένε για μια " δουλειά" που ήθελαν να κάνω και για την οποία θα με πλήρωναν. Αυτό που ήθελαν, ήταν να πάω σε ένα σπίτι στο Περιστέρι κοντά στο μετρό, που έμενε μια οικογένεια με τα παιδιά τους και να σκοτώσω τους γονείς. Ο λόγος που ο M.....και ο L....ήθελαν να σκοτώσω το "Θανάση" και τη γυναίκα του ήταν επειδή ο L....και κάποιοι άλλοι που δεν τους ξέρω, του χρωστάγανε κάποια λεφτά. Επίσης ο M....και ο L...ήθελαν να φάνε ένα οικόπεδο που είχε γράψει ένας παππούς στον Θανάση.


Με πήγαν και μου έδειξαν το σπίτι της οικογένειας που θα έμπαινα και μάλιστα μου έκαναν και σχεδιάγραμμα για το πού ακριβώς βρισκόταν το διαμέρισμα και πώς θα έμπαινα μέσα. Μου έδωσαν και το όπλο που θα τους πυροβολούσα. Ήταν ένα μαύρο zastava magnum. Μου είπαν ότι το σπίτι θα είχε μέσα 40.000 με 50.000 ευρώ και αφού τους σκότωνα θα έπαιρνα και τα λεφτά. Στο σπίτι θα έμπαινα με αντικλείδια που μου είχαν δώσει αυτοί. Τα αντικλείδια αυτά τα είχαν βγάλει γιατί μια φορά ο Θανάσης τους είχε δώσει το φορτηγάκι του και στα κλειδιά από το φορτηγάκι του, είχε και τα κλειδιά του σπιτιού. Έτσι τα πήραν αυτοί και έβγαλαν αντικλείδια. Επειδή όμως δεν μπορούσα να μπω μόνος μου στο σπίτι είπαν στο " Μάνο" να έρθει μαζί.


Για να μας πάει στο σπίτι βρήκα ένα παιδί που τον είχα γνωρίσει πριν 5 - 6 μήνες. Το παιδί αυτό λέγετε Μάριο και είναι ταξιτζής. Τον είχα γνωρίσει μέσω μια φασαρίας που είχαμε, γιατί νόμιζε ότι την πέφτω στη γκόμενά του. Τελικά βρεθήκαμε, έληξε η παρεξήγηση και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Είπα στο Μάριο ότι θέλω να με πάει στο Περιστέρι με το ταξί για να κάνω μια ληστεία σε ένα σπίτι. Για τη μεταφορά αυτή του είχα πει θα του έδινα 2.000 με 3.000 ευρώ. Για να μπούμε στο σπίτι βρήκαν ένα ακόμη παιδί τον Κ. Χ τον οποίο γνώριζα από το γυμνάσιο Αμπελοκήπων πριν 2 με 3 χρόνια. Είμασταν παρέα και καπνίζαμε κανένα τσιγάρο χασίς. Πρότεινα λοιπόν στον Κ. να έρθει μαζί μου στο σπίτι λέγοντάς του ότι θα κάνουμε ληστεία.




ο θανατος του λιαντινη
ο θανατος του λιαντινη
γιάννης ζέρβας ψυχίατρος ιατρειο
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας

υποβρυχια στολη 7 λεξεις

Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε πολλά μέτωπα στα Χανιά της Κρήτης, από το βράδυ της Τετάρτης. Οι πυροσβέστες, αυτή την ώρα, επιχειρούν κατάσβεση στις περιοχές Κακόπετρος, Παλαιά Ρούματα, Νιό Χωριό, Λίμνη Κυδωνίας, Κάμποι και Σφηνάρι. https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html υποβρυχια στολη 7 λεξεις Στα σημεία των πυρκαγιών, όπου επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, πνέουν ισχυροί νότιοι άνεμοι, γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο των πυροσβεστών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι φλόγες απείλησαν οικίες στις περιοχές Παλαιά Ρούματα και Λίμνη. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, «από τις 4 τα ξημερώματα σε συνεννόηση με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων ζητήθηκε και η συνδρομή εναερίων μέσων. Παράλληλα, υπάρχει ανοικτή γραμμή με όλους τους δημάρχους των περιοχών, όπου υπάρχουν πυρκαγιές, καθώς και με τις συναρμόδιες υπηρεσίες για τον καλύτερο συντονισμό του έργου πυρόσβεσης». Τοπικά Μέσα αναφέρουν πως πυρκαγιές έχ