Skip to main content

η λινα σακκα στο πρωινο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
η λινα σακκα στο πρωινο

Μπορεί σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2017 που το πρόσημο ήταν στις +40.599 θέσεις εργασίας, να παρουσιάζεται μείωση της θετικής πορείας κατά 6.979 θέσεις, όμως συνολικά στο εξάμηνο φαίνεται ότι έχει υπάρξει σαφής βελτίωση σε απόλυτα μεγέθη.


Συγκεκριμένα, στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2017, το ισοζύγιο έφτασε στις 298.171 νέες θέσεις εργασίας, βελτιωμένο κατά 42.268 θέσεις, συγκριτικά με τις 255.903 που είχαν καταγραφεί στο αντίστοιχο διάστημα του 2017.


Σημειώνεται ότι ο Ιούνιος είναι ο πέμπτος κατά σειρά μήνας που καταγράφεται θετικό ισοζύγιο στις ροές μισθωτής απασχόλησης. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η πορεία του ισοζυγίου κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, είναι η καλύτερη που έχει καταγραφεί από το 2001 και μετά.


προσφορες πανες γαλαξιας

Από τα υπόλοιπα στοιχεία του συστήματος Εργάνη προκύπτει ότι, έστω και οριακά, οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, συνεχίζουν να προηγούνται της πλήρους. Πιο αναλυτικά, στο εξάμηνο το ποσοστό των προσλήψεων με όρους πλήρους απασχόλησης έφτασε το 48,88%. Στον αντίποδα η μερική απασχόληση έφτασε το 38,84% και η εκ περιτροπής εργασία το 12,28%. Άρα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, κάλυψαν το 51,12% του συνόλου των προσλήψεων το αντίστοιχο διάστημα. Ειδικά τον Ιούνιο, τα ποσοστά είναι χειρότερα για την πλήρη απασχόληση, που περιορίστηκε στο 45,13%, έναντι 54,87% που ανήλθε στο ποσοστό των ευέλικτων μορφών εργασίας (42,13% η μερική απασχόληση και 12,74% η εκ περιτροπής εργασία).


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

Το ισοζύγιο ήταν θετικό κυρίως στους άνδρες (+32.760 θέσεις) και αισθητά λιγότερο στις γυναίκες (+860 θέσεις). Σε επίπεδο ηλικίας, διαπιστώνεται ότι θετική συνδρομή στο τελικό αποτέλεσμα, έπαιξαν κυρίως οι νέοι εργαζόμενοι, 15 – 24 ετών (+32.237), αλλά και όσοι βρίσκονται κοντά στη σύνταξη, 45 – 64 ετών (+5.046). Αντίθετα, αρνητικό ισοζύγιο (-6.259) καταγράφηκε στην πλέον παραγωγική ηλικιακή κατηγορία, 30 – 44 ετών.




η λινα σακκα στο πρωινο
τσιπρας συνοδος κορυφης

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https