Skip to main content

υμνοι στον απολλωνα

πωλειται ανδαλουσιανο αλογο

«Στη Βαυαρία, η αλλαγή νίκησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση ηττήθηκε», υποστήριξε ο Σαλβίνι, ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Λέγκας, το βράδυ της Κυριακής.


Το εκλογικό αποτέλεσμα, κατά τον ίδιο, σηματοδοτεί μια «ιστορική ήττα για τους Χριστιανοδημοκράτες και τους Σοσιαλιστές, ενώ για πρώτη φορά οι φίλοι της AfD εισέρχονται στο κρατιδιακό κοινοβούλιο», συνέχισε ο Σαλβίνι, αναφερόμενος κατά σειρά στην Ένωση Χριστιανοκοινωνιστών (CSU, το αδελφό κόμμα της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών - CDU - της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ), το κεντροαριστερό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) και το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).


Τα πρώτα αποτελέσματα κατέδειξαν ότι τόσο η CSU, όσο και το SPD υπέστησαν μεγάλες απώλειες στις τοπικές εκλογές στη Βαυαρία την Κυριακή, ενώ το AfD μπόρεσε να συγκεντρώσει λίγο πάνω από το 10% στην πρώτη του προσπάθεια να μπει στο κοινοβούλιο του Μονάχου.


πελοποννησος τα καλυτερα μερη

«Arrivederci Μέρκελ, Σουλτς και Γιούνκερ», συμπλήρωσε ο Σαλβίνι, αναφερόμενος στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην ηγέτη του SPD Μάρτιν Σουλτς και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.


Οι Ιταλοί σοσιαλδημοκράτες — το Δημοκρατικό Κόμμα (PD) — πάντως είδαν μια θετική εξέλιξη στις εκλογές στη Βαυαρία, παρά την άσχημη επίδοση του SPD.


«Είναι καλό το ότι οι Πράσινοι πήραν σχεδόν διπλάσιες ψήφους από τους ακροδεξιούς εθνικιστές», σημείωσε ο πρώην ηγέτης του PD και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι. «Αυτό στέλνει ένα μήνυμα και σε εμάς».


Οι Πράσινοι συγκέντρωσαν σχεδόν το 20% των ψήφων στη Βαυαρία, όπου αναδείχθηκαν δεύτερο κόμμα σε μεγάλη απόσταση από την AfD.


Το PD κατέγραψε ιστορικό χαμηλό στις φετινές εκλογές στην Ιταλία και συγκεντρώνει το τρέχον διάστημα μόλις το 17% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων, κατά δημοσκοπήσεις. Η ακροδεξιά Λέγκα, που συγκυβερνά με το λαϊκιστικό Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) από τον Ιούνιο, συγκεντρώνει περί το 33%.



υμνοι στον απολλωνα
υμνοι στον απολλωνα
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας