Skip to main content

αιγαιο ξενοδοχειο σουνιο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
αντιμετωπιση ιου η1ν1
Σύρος: Πλοίο με «μηχανική βλάβη» έκρυβε περισσότερα από 24.000.000 λαθραία τσιγάρα (pics)

Το πλοίο ακινητοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/03), ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, ανοιχτά της Γυάρου.


αιγαιο ξενοδοχειο σουνιο

αιγαιο ξενοδοχειο σουνιο

Με 2.445 κουτιά που περιείχαν 24.500.000 εκατ. λαθραία τσιγάρα, ήταν γεμάτα τα τέσσερα κοντέινερ που μετέφερε, το μικρό φορτηγό πλοίο Daslis με σημαία Τόνγκο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το σύνολο των διαφυγόντων δασμών του φορτίου, σύμφωνα με τις τελωνειακές Αρχές, ανέρχεται στο ποσό των 4.702.000 ευρώ.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html
limeniko tsigara katasxesi

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις διωκτικές Αρχές, το πλοίο επαρακολουθείτο από τον Νοέμβριο και το φορτίο θα ξεφορτώνονταν σε απόκρυμνη παραλία των νοτίων προαστίων. Ένας μέρο από τα τσιγάρα θα κατέληγε στην ελληνική αγορά και το υπόλοιπο θα μεταφερόταν στη Μεγάλη Βρετανία. Το πλοίο, που είχε κλειστό το αυτόματο σύστημα αναγνώρισης (AIS), προκειμένου να μην μπορεί να εντοπιστεί από τις διωκτικές Αρχές, είχε αποπλεύσει από τη Βηρυτό του Λιβάνου με 6 Αιγύπτιους πλήρωμα και είχε τελικό προορισμό την Οδησσό.

Οι Αιγύπτιοι - δύο εκ των οποίων (πλοίαρχος, πρώτος μηχανικός) έφεραν και πλαστά πιστοποιητικά ναυτικής ικανότητας - θα οδηγηθούν το μεσημέρι στον εισαγγελέα Σύρου για παραβάσεις του εθνικού τελωνειακού κώδικα και για λαθρεμπορία τσιγάρων. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο πλοίαρχος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τον προορισμό του φορτίου με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του αποστολέα και παραλήπτη του, ενώ αναφορικά με το σύστημα αναγνώρισης του πλοίου επικαλέστηκε δυσλειτουργία και βλάβη. Επίσης, η πορεία του πλοίου δεν ήταν ενδεδειγμένη για την ολοκλήρωση του ταξιδιού, ενώ δεν βρέθηκαν χάρτες της θαλάσσιας διαδρομής. Επιπλέον, διενεργήθηκε επιθεώρηση στο πλοίο και διαπιστώθηκαν 25 παρατηρήσεις εκ των οποίων οι 22 επισύρουν την ποινή της απαγόρευσης απόπλου του πλοίου.

Το Daslis οδηγήθηκε χθες (29/03) στα ναυπηγεία του Νεωρίου, προκειμένου με τη χρήση γερανού και τη συνδρομή εργαζομένων του ναυπηγείου να ξεφορτωθούν τα τέσσερα κοντέινερ που είχε πάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πλοίο είχε απασχολήσει τις Αρχές και το 2015 στην Κρήτη με υπόθεση λαθραίων τσιγάρων. Τότε το σκάφος ονομαζόταν Rozetta κι ενώ βρισκόταν ανοιχτά της Ιεράπετρας, το πλήρωμα που αντιλήφθηκε ότι επαρακολουθείτο, άρχισε να πετάει τις κούτες με τα λαθραία τσιγάρα στη θάλασσα. Το παράνομο φορτίο έγινε αντιληπτό από ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος 5,5 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας, κατά τη διαδικασία της εκφόρτωσής του από το μικρό φορτηγό πλοίο σε αλιευτικό σκάφος. Από την έρευνα του 2015, είχαν εντοπιστεί το αλιευτικό σκάφος, αλλά και 2.092 κούτες τσιγάρων, τις οποίες είχαν πετάξει στη θάλασσα τα δύο μέλη του πληρώματος του αλιευτικού, μόλις είδαν τους λιμενικούς να πλησιάζουν.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών: Λιμενικό Σώμα

Διαβάστε επίσης:

Στοιχεία – σοκ από το νέο πόρισμα: «Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη»

Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα στις ράγες του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ


Σύρος: Πλοίο με «μηχανική βλάβη» έκρυβε εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα (pics)
01
Σύρος: Πλοίο με «μηχανική βλάβη» έκρυβε εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα (pics)















κυκλωνας μεσσηνια

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας

υποβρυχια στολη 7 λεξεις

Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε πολλά μέτωπα στα Χανιά της Κρήτης, από το βράδυ της Τετάρτης. Οι πυροσβέστες, αυτή την ώρα, επιχειρούν κατάσβεση στις περιοχές Κακόπετρος, Παλαιά Ρούματα, Νιό Χωριό, Λίμνη Κυδωνίας, Κάμποι και Σφηνάρι. https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html υποβρυχια στολη 7 λεξεις Στα σημεία των πυρκαγιών, όπου επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, πνέουν ισχυροί νότιοι άνεμοι, γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο των πυροσβεστών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι φλόγες απείλησαν οικίες στις περιοχές Παλαιά Ρούματα και Λίμνη. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, «από τις 4 τα ξημερώματα σε συνεννόηση με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων ζητήθηκε και η συνδρομή εναερίων μέσων. Παράλληλα, υπάρχει ανοικτή γραμμή με όλους τους δημάρχους των περιοχών, όπου υπάρχουν πυρκαγιές, καθώς και με τις συναρμόδιες υπηρεσίες για τον καλύτερο συντονισμό του έργου πυρόσβεσης». Τοπικά Μέσα αναφέρουν πως πυρκαγιές έχ