Skip to main content

τεργεστη βιεννη αποσταση

ατρομητος αθηνων αεκ
ανοιχτό θέατρο άλσους δ. κιντής ηλιούπολη

Πέντε τουρνουά Masters, που «ταξίδεψαν» από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, περιλάμβανε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball, με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου.


Θεσσαλονίκη, Σκύρος, Αρχαία Ολυμπία, Αντίρριο και Άγιος Νικόλαος φιλοξένησαν εφέτος το καλοκαίρι τις μεγάλες γιορτές του αθλητισμού, στις οποίες συμμετείχαν σχεδόν 2.500 αθλητές και παρακολούθησαν 50.000 θεατές.


Η «μάχη» του φιλέ δόθηκε για 17 ημέρες. Ύστερα από 337 αγώνες και αλλεπάλληλες βουτιές και καρφώματα στην άμμο, νικητές στο αντρικό πρωτάθλημα στέφθηκαν τα αδέλφια από την Χαλκίδα, Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης, κερδίζοντας για πρώτη φορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στις γυναίκες, πρωταθλήτριες Ελλάδας αναδείχθηκαν οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου με μεγάλη ανατροπή στον τελικό.


Ένα άθλημα για όλους με συμμετοχές ρεκόρ

Οι 72 ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά Masters του εφετινού καλοκαιριού αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών. Η μικρότερη αθλήτρια που έλαβε μέρος στη διοργάνωση ήταν 16 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος αθλητής σε ηλικία που αγωνίστηκε ήταν 49 ετών.




τεργεστη βιεννη αποσταση
τεργεστη βιεννη αποσταση
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας