Skip to main content

νεογεννητο καλοκαιρι

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html
το βαπορι απ την περσια στη λεωφορο
νεογεννητο καλοκαιρι
νεογεννητο καλοκαιρι

Σε πίεση ο Ολυμπιακός


Εκτός από το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα του, για τον Ολυμπιακό το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο πλέον μετά την ήττα από την ΑΕΛ την περασμένη εβδομάδα, αλλά και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.


2602433
(Ο Πάουλο Μπέντο - Πηγή: EUROKINISSI)


Η πίεση είναι μεγάλη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον Πάουλο Μπέντο να επιλέγει την αποστολή αφήνοντας εκτός και πάλι τον Πάρντο και να προσανατολίζεται σε μια 11άδα με λίγες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Πέμπτης (διπλό πάντως δεν έκανε το Σάβατο).


2526601
(Φορτούνης και Γιόχανσον στον τελικό Κυπέλλου - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)


Επιστρέφει σίγουρα ο Καπίνο κάτω από την εστία, πιθανότατα μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Μάρτινς και Καμπιάσο (αφού ο Αργεντινός έχει ήδη δύο συνεχόμενα ματς, αν και δηλώνει έτοιμος και για τρίτο), ενώ το μεσοεπιθετικό σχήμα θα εξαρτηθεί και από την είσοδο του Ελιονούσι στα άκρα (με τον Μάριν πιθανοτατα στο άλλο και τον Σεμπά στον πάγκο). Ο Φορτούνης προπονήθηκε κανονικά, αλλά υποψήφιος για την θέση του επιτελικού μέσου είναι και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.


Με Μάνταλο στην 11άδα


Ο Τιμούρ Κετσπάγια περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την ετοιμότητα του Πέτρου Μάνταλου, μετά τον τραυματισμό του και μοιάζει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκης φορώντας την προστατευτική μάσκα.


2526602
(Με ειδική μάσκα ο Μάνταλος - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)


Η απουσία των Βάργκας και Αλμέιδα είναι δεδομένη, με την τριάδα Πατίτο, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλου να είναι το φαβορί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Μια αλλαγή μοιάζει να υπάρχει στα χαφ με τον πιο αμυντικογενή Λαμπρόπουλο δίπλα στον Γιόχανσον, αφού ο Σιμόες είναι εκτός φόρμας.


2570309
(Ο Τιμούρ Κετσπάγια - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Θυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης που θα αρχίσει στις 20.30 είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.


Επιστροφή στις νίκες για Πανιώνιο και ΠΑΣ


Η 6η αγωνιστική ξεκίνησε σήμερα με τον ΠΑΣ να παίρνει σημαντικό διπλό στην Κέρκυρα, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Ισπανού μέσου Βιντάλ στο 82.


17142768
(Οι πάικτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ)


Στην Λιβαδειά το β μέρος ανάμεσα στον Λεβαδειακό και ΑΕΛ ήταν εξαιρετικό, μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο 45λεπτο, με πολλές φάσεις και ευκαιρίες και κρίθηκε από δύο λάθη των τερματοφυλάκων.


Στο 55 ο Καβουσάκης έμεινε «καρφωμένος» στην γραμμή του τέρματος του σε εύκολη σέντρα του Ζεζίνιο και ο Τόνι Σίλβα μπήκε ανάμεσα στον γκολκίπερ της Λάρισας και τον Κόντορ για να κάνει το 1-0 από την μικρή περιοχή.


Παρόμοια φάση στο 66 για το 1-1 με τον Βαρέλα να εκτελεί φάουλ και τον Ντοντό να πηδά με φόρα στην μικρή περιοχή, με τον Μοσχονά να βγαίνει διστακτικά τελευταία στιγμή.


2603284
(Σπουδαίο "διπλό" του Πανιωνίου στην Θεσσαλονίκη - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)


Στο Καυτανζόγλειο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον Ηρακλή και ο Μασούντ (που έχασε ένα απίστευτο πλασέ από τα 4 μέτρα) άνοιξε το σκορ με απίστευτο σουτ βολέ από το ημικύκλιο της περιοχής στο 34 και ξέσπασε σε κλάματα (έμαθε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ότι συγγενικό του πρόσωπο έφυγε από την ζωή και του το αφιέρωσε).


2603280
(Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μασούντ μετά το γκολ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)


Ο έτερος Ιρανός ο Ανσαριφάρντ πέτυχε το 0-2 στο 77, σε κόντρα επίθεση και ενώ ο Ηρακλής είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες μέχρι εκείνο το σημείο για να ισοφαρίσει. ο "γηραιός" σκόραρε στο 85 με καρφωτή κεφαλιά του Λεοζίνιο από το σημείο του πέναλτυ, μετά από σέντρα του Λάμπρου, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο 2-2 (ο Γιαννιώτης έκανε την απόκρουση της αγωνιστική στο 92 σε σουτ του Περόνε).


Η 6η αγωνιστική


Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1
Ηρακλής-Πανιώνιος 1-2


Κυριακή
Βέροια-ΠΑΟΚ (16.00)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (18.15)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (18.15)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20.30)


Δευτέρα
Ξάνθη-Ατρόμητος (19.30)



τραγωδιες ευρυπιδη

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας