Skip to main content

ραδιο αρβυλα δουλεμα στον κιουση

περιβαλλοντικη δομη
ραδιο αρβυλα δουλεμα στον κιουση

Η εθνική έκανε ένα γρήγορο 5-0 και μετά ήταν τραγική. Παίζοντας κακή άμυνα δέχθηκε σερί 15-2 (!) και συνολικά 27 πόντους (και με σουτ και από πικ εν ρολ), με τους Φουρνιέ και Λοβέρν να έχουν βάλει τους 21. Μόνον Παπαπέτρου και Πρίντεζης μπόρεσαν να βρουν σκορ, ενώ είχαμε ήδη 2/8 άστοχα τρίποντα.


18412051
(Μέτριο παιχνίδι από τον Καλάθη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARKKU OJALA)


Τίποτε από όσα επιστράτευσε ο Μίσσας σε σχήμα (κοντό με Μάντζαρη, Παππά, Σλούκα) πρόσωπα ή σύστημα (ζώνη) δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς ενέργεια στην άμυνα έβγαζε μόνον ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Μόνος του όμως δεν μπορούσε να κόβει τα πάντα, με τους «ψηλούς» της Γαλλίας να κάνουν πάρτυ. Πλησιάσαμε στο -10 (31-41) αλλά στα αποδυτήρια πήγαμε με 36-55, αφού και η επίθεσή μας ήταν κάκιστη (3/14 3π., 9/14 2π και βολές).


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

ραδιο αρβυλα δουλεμα στον κιουση

18412126
("Θηρίο" ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πάλευε με τους Γάλλους - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARKKU OJALA)


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

βοστάνειο νοσοκομείο μυτιλήνης

Ένα ξέσπασμα του Πρίντεζη στο σκοράρισμα και η προσπάθεια του Αντετοκούνμπο, που συνέχισε να παίζει με τεράστια ενέργεια μάζευε κάπως τη διαφορά, αλλά οι Γάλλοι είχαν απάντηση κάθε φορά. Μαζί και κάποια απίθανα σφυρίγματα των διαιτητών, με τους διεθνείς να έχουν τρομερό εκνευρισμό και το προπονητικό τημ να κοιτά χωρίς να μπορεί να παρέμβει.


18412081
(Αντέδρασε στο β ημίχρονο η εθνική ομάδα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARKKU OJALA)


Η τελευταία επιλογή ήταν πάλι ένα σχήμα ειδικών καταστάσεων (Καλάθης, Σλούκας, Μάντζαρης, Αντετοκούνμπο και Πρίντεζης). Η πίεση σε όλο το γήπεδο, και ο εγωϊσμός κάποιων εξ αυτών έφεραν σερί 15-3 και τη διαφορά στο -6 (72-78) 6' πριν το τέλος. Ο Γάλλοι αντέδρασαν αρχικά και πήγαμε στο τελευταίο 2λεπτο με -8 και στο 85-91 1.09’’ πριν το τέλος. Οι τρικολόρ κράτησαν την ψυχραιμία τους και τη νίκη.


18412227
(Πρίντεζης και Αντετοκούνμπο οι καλύτεροι της εθνικής - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARKKU OJALA)


Σε ένα ακόμη ματς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσε ό, τι μπορούσε και ήταν ο καλύτερος παίκτης, μαζί με το Γιώργο Πρίντεζη, που πάλευε με τα Γαλλικά «θηρία» και ήταν ο πρώτος σκόρερ. Καλάθης και Σλούκας χωρίς να είναι καλοί ήταν 2οι σκόρερ. Η αντίδραση της τελευταίας περιόδου δεν πρέπει πάντως να «σβήσει» την άνευρη εμφάνιση, ιδιαίτερα στο α μέρος.



Οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσας μετά το τέλος της αναμέτρησης https://t.co/5U2v1sJb64 #episimiagapimeni #EuroBasket2017 @fiba

— Hellenic Basketball (@HellenicBF) September 2, 2017

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https