Skip to main content

τρελες πινακιδες

τρελες πινακιδες

Παρότι το Μαξίμου, έχοντας προχωρήσει στις δικές του αριθμητικές… πράξεις, θεωρούσε βέβαιο εδώ και μέρες ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει με τουλάχιστον 151 ψήφους, αναμένονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι ομιλίες ορισμένων βουλευτών, μεταξύ των οποίων και αυτή της Κατερίνας Παπακώστα.


Στους 145 «σίγουρους» του ΣΥΡΙΖΑ προστέθηκαν οι Σπύρος Λυκούδης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος ενώ και η κ. Παπακώστα δήλωσε πως κλίνει προς το «ναι».


τρελες πινακιδες

Στο «πλευρό» της κυβέρνησης θα σταθούν επίσης και οι Σπύρος Δανέλλης, Γιώργος Μαυρωτάς αλλά και η Έλενα Κουντουρά και Θανάσης Παπαχριστόπουλος.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει δηλώσει πως είναι και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.


Έτσι, η κυβέρνηση συγκεντρώνει 152 ψήφους, κυρώνοντας οριακά τη συμφωνία με την πΓΔΜ και την κυβέρνηση Ζάεφ.


Λυκούδης: Θα στηρίξω με την ψήφο μου τη Συμφωνία των Πρεσπών


«Θα στηρίξω με την ψήφο μου την Συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε επισήμως κι από το βήμα της Βουλής ο Σπύρος Λυκούδης.


Ο ανεξάρτητος, μετά τη διάλυση του Ποταμιού, βουλευτής, που από την πρώτη στιγμή «έβλεπε» θετικά τη συμφωνία, έκανε ωστόσο, λόγο για ένα ασταθές πολιτικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί και ζήτησε εκλογές.


«Να μην μείνει η κυβέρνηση στην ψήφο εμπιστοσύνης, να καταλάβει ότι το πολιτικό περιβάλλον είναι ασταθές. Να επιταχύνουμε την κατεύθυνση προς εκλογές», είπε και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «συμμετέχει στον αχρείαστο ανώφελο εθνικό διχασμό».


Σε ό, τι αφορά στη συμφωνία, είπε πως έχει θετικό κεντρικό άξονα ως προς την ονομασία.


«Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Το διασφαλίζει αυτό η συμφωνία και συνιστά επιτυχία», ανέφερε και συμπλήρωσε πως οι μόνοι προβληματισμοί αφορούν «την ιστορική ανθεκτικότητα της συμφωνίας».





φυσσας δικηγορος
σουφλε σπανακι πετρετζικης
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

Comments

Popular posts from this blog

επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html επιχώρια προσαρμογή επιμορφωτικα κεντρα λαρνακας αμμοχωστου Το ΣΑΓΕ έκρινε προακτέους κατ' εκλογή 6 υποστρατήγους, 3 υποναυάρχους και 3 υποπτεράρχους. τι σημαινει εστως Πρόκειται για τους: 1. Στο Στρατό Ξηράς α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1) Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (3) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (4) Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μασούρα (5) Υποστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (6) Υποστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html β. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους: (1) Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ (2) Υποστράτηγο Δημήτριο Γλυμή (3) Υποστράτηγο Γρηγόριο Γρηγοριάδη (4) Υποστράτηγο Ιωάννη Μακρή (5) Υποστράτηγο Σπυρίδων Λυμπερίου (6) Υποστράτηγο Μηνά Παπαδάκη (7) Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο (8) Υποστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη (9) Υποστράτηγο Χρήστο Δρίβα (10) Υποστράτηγο Συμεών Κεβεντζίδη Στο Πολεμικό Ναυτικό α. «Προακτέους κατ’ εκλογή» τους: (1)

στο παρα πεντε θεατρο

στο παρα πεντε θεατρο στο παρα πεντε θεατρο «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος, υποστήριζε «εκλογές πριν την αξιολόγηση» απαντά ότι εννοούσε πως «αν η αξιολόγηση έκλεινε με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα έκλεινε γρηγορότερα και με λιγότερα μέτρα». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας. Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;» υπουργειο παιδειας θεματα βιολογιας

η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας). η ταξη τησ κυριασ μαργαριτασ Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά. Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς. ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων απθ Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα. αγιος αντωνιος διδαχες https